Reisvoorwaarden

Je wilt weten waar je aan toe bent, nietwaar? Lees dan ook de kleine lettertjes. Dan weet je wat je boekt. En dus wat je krijgt.

Aanmelding
De aanmelding voor een fiets- of groepsvakantie kan per mail, brief, fax of telefonisch. De aanmelding is onherroepelijk als de boekingsbevestiging naar je verzonden is.

Boeking- en betalingsvoorwaarden
De aanbetaling is 15% van de reissom met een minimum van € 100 per persoon, dit moet zo spoedig mogelijk na ontvangst van de boekingsbevestiging gebeuren. Uiterlijk één maand vóór begin van de reis betaal je het resterende bedrag. Als begin van de reis geldt de datum van de eerste dag zoals genoemd in de boekingsbevestiging.

Prijzen
De prijzen zijn per persoon, tenzij anders vermeld.
Wijziging in de reisbeschrijving

Het kan voorkomen dat door omstandigheden van de gepubliceerde reisbeschrijvingen afgeweken moet worden. Deelnemers worden daarvan tijdig in kennis gesteld. Indien een groepsreis wegens onvoldoende deelname niet doorgaat krijgen de deelnemers uiterlijk 4 weken van tevoren bericht hierover.

Annulering
In geval van annulering door de deelnemer geldt dat per persoon verschuldigd is:Bij annulering tot de 42e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: aanbetaling
Bij annulering vanaf de 42e dag (inclusief) tot de 28e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom
Bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 21e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom
Bij annulering vanaf de 21e dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom
Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom
Bij annulering vanaf de 5e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom
Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom

Reissom
De reissommen zoals vermeld zijn (tenzij anders aangegeven) per persoon en gebaseerd op twee (of meer) volwassenen die samen een kamer delen. Per twee personen ontvang je één reispakket. Reis je alleen dan geldt een éénpersoonstoeslag waarin de meerkosten van de eenpersoonskamer zijn verrekend.

Reis- en annuleringsverzekering
Een goede reisverzekering die het avontuurlijke karakter van onze reizen dekt is heel belangrijk. Heb je geen geschikte reisverzekering, dan loop je grote risico’s. Ook als je verzekering medische kosten in het buitenland dekt, want meestal is een aanvullende dekking nodig. Denk ook aan de verzekering van een huurfiets, deze is niet inbegrepen in de meeste reisverzekeringen.

De verschillende touroperators bieden een uitstekende reis- en annuleringsverzekering. Deze en ook verzekering van de huurfietsen kun je direct bij ons afsluiten.

nl_NL nl_NL